Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

0-3 éves korig

0-3 éves korig

Újszülött kortól egészen 3 éves korig adunk neked ajándék ötleteket!

 

Az első alkalom amikor ilyen kérdés előtt állunk az az, amikor baba látogatóba készülünk és nem tudjuk eldönteni mit vigyünk ajándékba. Ha első gyermek a családban akkor könnyű dolgunk is van, azonban ha már második harmadik egyre nehezedik a dolog. A későbbiekben a dolog még komplikáltabb, hiszen ha megkérdezzük is mit vegyünk a gyermek szülinapjára, névnapjára azt a választ kapjuk, hogy jaaj nem kell semmi van minden! Most adok néhány tippet ami lehet, hogy még nincs. (A klasszikus pelenka, popsitörlő, és egyéb baba-ápolási termékeket, most kihagynám, hiszen ha ilyet szeretnél vinni nem kerestél volna rá erre a cikkre. :)

Ha maradandót szeretnél adni:

 • Egyedi névvel ellátott ajándék: lehet ez takaró, párna, kifogó vagy cumilánc. Nagyon sokan foglalkoznak ilyen ajándékok készítésével és ennek minden anyuka- apuka nagyon örül, mert igazán személyes ajándék, el lehet tenni a gyermeknek emlékbe, na meg persze ilyen még tuti nincs otthon.
 • Baba napló
 • Játszószőnyeg: ennek nagyon sok típusa létezik, a 5000 Ft-ostól egészen a csillagos égig, ha nincs még akkor nagyon szuper ajándék. Célszerű olyat vásárolni belőle, amiről levehető a boltív és játékok, egyrészről, mert akkor akár mikor oda lehet adni a babának a játékot, ha a szőnyeget kinőtte akár akkor is. Másrészről pedig amikor egészen picike lehet, hogy megijed attól, hogy  a feje fölött majdnem "ember nagyságú" valamik lógnak.
 • Fejlesztő játékok: Itt nem csak egy bizonyos márkának a játékaira gondolok, nagyon sok szuper játékot lehet venni fele annyi pénzből, mint a nagy márkák játékait. Ha igazán szép termékeket szeretnétek választani jó áron ajánlom figyelmetekbe a Masen játékokat. Egyébként szuper ajándék a klasszikus toronyépítő, forma rakosgatós játékok, építők, zenélős játékok.
 • Éjszakai fény: nagyon sok gyermek rossz alvó éjszaka, mert félnek a sötétben egyedül, ezt enyhítheti számukra egy nagyon halványan világító éjszakai fény. Ennek több verziója ismeretes, sok márka gyártja.
 • Pihenő szék: Ebben nagyon sok időt tud eltölteni egy baba és sokáig tudja használni, jól szétlát belőle, el is tud szenderedni, az anyuka tudja magával vinni a lakásban, szerintem erre minden babának és mamának szüksége van.
 • Hinta: Az első és talán a legegyszerűbb módja annak, hogy a baba mozgás-koordinációja fejlődjön. Vannak belőle olyanok, amiket több évig is tud használni a gyermek. Itt külön szeretném kiemelni a hinta állatkákat, ha még nem láttátok őket itt meg tudjátok nézni: https://hunixworld.hu/jatek-204/hintaztato-jatekok-594/hinta-allatkak-886
 • Járássegítők: Leginkább akkor van aktualitása amikor már mászik a baba
 • Lábbal hajtós járművek: Talán a kismotor az ami minden gyermeknek van, de itt nagyon széles a választék, lehet bőven válogatni.
 • Nagyobb autók, amibe pakolni tud, vagy beleülni esetleg
 • Építőjátékok
 • Kirakók: minden gyermek imádja, ebből sosem elég.
 • Mesekönyvek, lehetőleg nagy képekkel.

Remélem tudtam neked segíteni!

Kellemes válogatást!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékötlet
Árukereső.hu